+45 27 14 29 26 info@globushojskole.dk

Velkommen til Mallorca Højskole – vores danske højskole i udlandet for voksne

Vi er godt i gang med 2019 sæsonen og har allerede afviklet 5 kurser i foråret. Til september starter vores efterårskurser. Foruden vores klassiske og populære kursus Mallorca set indefra, hvor vi ‘smager’ på øen på autentisk vis, tilbagetrukket fra turismen, har vi i 2019 tilføjet  skrivekurset; Fortæl dit liv. Vi fortsætter med det populære forfatterkursus Kickstart din indre forfatter og Mallorcas køkken, vin og vandring med tv-kok og tv-vært Anne Hjernøe. Det udbyder vi hele to gange. Få det fulde overblik lige her. Vi har endvidere tilføjet nye ansigter til vores portefølje af foredragsholdere. I september får vi besøg af både tv-vært Adrian Hughes og Gertrud Højlund, der vil lave et mini-højlundsforsamlingshus med os. Og vi har også fået  Vibeke Hundborg med på holdet. Hun har været forstander på Nørgaards Højskole i Bjerringbro.

Du ønskes god fornøjelse med studering af vores efterårsprogram – du finder både introtekst, program, billeder og mere under hvert enkelt højskolekursus.

Vi håber at se dig i efteråret, der jo er noget varmere på Mallorca end i Danmark!

Oplev bl.a. disse kurser i 2019/2020

Mallorca set indefra 23.9 – 30.9 2019

Der er få ledige pladser


Tilmeld dig
Vores populære kursus ‘Mallorca set indefra’ danner rammerne om en spændende uge i Syden. Vi skal besøge danskere med succes på øen, vi skal høre foredrag om Mallorcas historie, og vi skal smage den skønneste mad på danske Helle Alexandersens restaurant i Sóller. Derudover får vi besøg af højskolelærer og tv-vært Gertrud Højlund.

læs mere

Kickstart din indre forfatter 23.9 – 30.9 2019

Der er få ledige pladser


Tilmeld dig
Det at skrive skal være båret af begejstring. Begejstring for sproget, begejstring for karaktererne og for historien. Kurset giver dig en kvalificeret baggrund at stille “hvorfor spørgsmål” på. Vi skal skrive meget, men vi skal også nyde lidt af Mallorca sammen med det sideløbende kursus ‘Mallorca set indefra’.

læs mere

Vandring på Mallorca 29.4. – 6.5. 2020

Ledige pladser


Tilmeld dig
Kom med på vandring på Mallorca i de smukke Tramuntana bjerge. Men højskolen som udgangspunkt vandrer vi ca. 10-18 km de fleste dage. Vi har også foredrag om Mallorcas kultur og om vandringens betydning. Derudover er der sang og masser af højskolesamvær.

læs mere

Højskole i udlandet for voksne

Mallorca set indefra

Foredragsholdere

Christine Feldthaus
Livsstilsekspert og tv-vært
Anne Hjernøe
TV-kok og forfatter
Adrian Hughes
Journalist