+45 27 14 29 26 info@globushojskole.dk

Velkommen til Mallorca Højskole – vores danske højskole i udlandet for voksne

Vi er godt i gang med 2019 sæsonen og har allerede afviklet 5 kurser i foråret. Til september starter vores efterårskurser. Foruden vores klassiske og populære kursus Mallorca set indefra, hvor vi ‘smager’ på øen på autentisk vis, tilbagetrukket fra turismen, har vi i 2019 tilføjet skrivekurset; Fortæl dit liv. Vi fortsætter med det populære forfatterkursus Kickstart din indre forfatter og Mallorcas køkken, vin og vandring med tv-kok og tv-vært Anne Hjernøe. Det udbyder vi hele to gange. Få det fulde overblik lige her. Vi har endvidere tilføjet nye ansigter til vores portefølje af foredragsholdere. I september får vi besøg af både tv-vært Adrian Hughes og Gertrud Højlund, der vil lave et mini-højlundsforsamlingshus med os. Og vi har også fået Vibeke Hundborg med på holdet. Hun har været forstander på Nørgaards Højskole i Bjerringbro.

Du ønskes god fornøjelse med studering af vores efterårsprogram – du finder både introtekst, program, billeder og mere under hvert enkelt højskolekursus.

Vi håber at se dig i efteråret, der jo er noget varmere på Mallorca end i Danmark!

Oplev bl.a. disse kurser i 2019/2020

Mallorca set indefra 29.4 – 6.5 2020

Mallorca set indefra 29.4 – 6.5 2020

Ledige pladser


Tilmeld dig
På det populære kursus “Mallorca set indefra” oplever du øen på en autentisk og anderledes måde, hvor du kommer tæt på de lokale og langt væk fra turismen. På dette kursus skal vi blandt andet opleve Jørn Utzons hus Can Lis.

læs mere
Vandring på Mallorca 29.4. – 6.5. 2020

Vandring på Mallorca 29.4. – 6.5. 2020

Ledige pladser


Tilmeld dig
Kom med på vandring på Mallorca i de smukke Tramuntana bjerge. Men højskolen som udgangspunkt vandrer vi ca. 10-18 km de fleste dage. Vi har også foredrag om Mallorcas kultur og om vandringens betydning. Derudover er der sang og masser af højskolesamvær.

læs mere
Fortæl dit liv 14.9. – 21.9 2020

Fortæl dit liv 14.9. – 21.9 2020

Ledige pladser


Tilmeld dig
Drømmer du om at skrive om dit liv? Velkommen til en uge, hvor du får det gjort. Formålet med kurset ‘Fortæl dit liv’ på Mallorca Højskole er at skrive erindringshistorier, der bliver læst. Men du skal ikke skrive hele tiden. Du kommer også ud at opleve Mallorca på autentisk vis.

læs mere

Højskole i udlandet for voksne

Mallorca set indefra

Foredragsholdere

Christine Feldthaus
Livsstilsekspert og tv-vært
Anne Hjernøe
TV-kok og forfatter
Adrian Hughes
Journalist