+45 27 14 29 26 info@globushojskole.dk

Indkvartering

Sådan bor du på Mallorca Højskole

Rammen for vores højskoleuge vil på kurser med 15-32 deltagere primært være vores skønne finca, højskolens hovedbygning. Finca er  det spanske ord for en stor gård.

På højskoleuger med et deltagerantal på  mellem 8-15 fordelt på 1 eller 2 kurser, vil det typisk være vores mindre hus Son Pelai, de vil danne rammen om kurset.

Lidt om boligerne: Fincaen er fra 1828, men er gennemrestaureret med nænsom hånd, så man stadig oplever den klassiske gård med vandpumpe og den gamle presse til olivenolie. Fincaen ligger i naturskønne omgivelser ved foden af Tramuntana bjergkæden. Her er virkelig stille og roligt, det eneste man hører er fuglenes kvidren og klokkerne på fårene. Der er fire kilometer ind til nærmeste by Lloseta med 5000 indbyggere. Gården er bygget på en 80 hektar stor og skøn grund med terrasser og pool, hvor de morgenfriske kan tage en dukkert.
Den er omgivet af olivenlunde, mandel- og figentræer, ligesom der i sæsonen er mulighed for at plukke både appelsiner og citroner direkte fra træerne. Æggene får vi delvist fra gårdens høns.

Fincaen er delt op i 5 lejligheder med to dobbeltværelser i hver lejlighed. Et par af værelserne er en udvidet hems med eget badeværelse. I 4 af lejlighederne er der tilknyttet bad og toilet til hvert dobbeltværelse. I den femte lejlighed er der to værelser, der deler et bad/toilet.  Der gives et nedslag i prisen ved delebadeværelse. Og ellers fordels værelserne efter ‘først-til-mølle princippet’

Vores andet hus Son Pelai, er også stor spansk gammel landejendom, der ligger ca 5 minutters kørsel i skolens bus fra højskolens hovedbygning. Man kan også cykle, det tager ca. 10 min. Son Pelai er over 700 kvadratmeter stor og har 10.000 kvadratmeter have med dejlig stor swimmingpool og terrasse.

På Son Pelai har vi 7 værelser; 3 eneværelser og 4 dobbeltværelser. Værelserne er ret forskellige, da man har bevaret stedets oprindelige stil – så det ikke kommer til at ligne et hotel. For det er det ikke. Nogle af værelserne har badeværelser, det koster lidt mere, nogle må dele badeværelse. Værelserne fordeles efter først til mølle princippet.

 

Fincaen

Son Pelai

Tip en ven